Jedina mobilna aplikacija koja vam treba kako biste obezbedili svom detetu „Dobar početak za ceo život“. 

Tražili ste priručnik o roditeljstvu i, sada, nadohvat ruke, imate sveobuhvatan interaktvni vodič kroz roditeljstvo i odrastanje svog malog deteta, od rođenja do polaska u školu. 

Roditeljstvo se uči. Roditelj se postaje.

Svim roditeljima i starateljima je, posebno u prvim godinama, potrebna podrška kako bi znali da nisu sami na roditeljskom zadatku, kako bi se lakše nosili sa roditeljskim stresom i izazovima vaspitanja deteta, kako bi rešili svoje zabrinutosti i obezbedili detetu najbolji početak za ceo život.  

Svaka porodica može proživljavati krizne periode. Ono što pravi razliku u kvalitetu života porodice jeste dostupnost podrške i pouzdanih izvora saveta.  

Zato je Bebbo došao na svet! 
Roditelji sada imaju nadohvat ruke novog, pouzdanog saputnika u roditeljstvu! 

Aplikacija „Bebbo“ je prvi sveobuhvatni, interaktivni vodič za roditelje kroz roditeljstvo i odrastanje deteta od rođenja do prvog dana škole, čiji sadržaj možete personalizovati prema uzrastu vašeg deteta. Bilo da ste mama ili tata, svakodnevno možete pratiti razvoj jednog ili više dece, čak i kada nemate pristup internetu. 

Svi podaci uneti u aplikaciju u cilju personalizovanja sadržaja, čuvaju se isključivo na ličnom uređaju korisnika. 

Aplikacija je nastala na osnovu prototipa aplikacije „Halo Beba – Vaš saputnik u roditeljstvu“ koju su razvili UNICEF u Srbiji i Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u saradnji sa Nordeus fondacijom.  

Regionalna kancelarija UNICEF-a za Evropu i Centralnu Aziju omogućila da aplikacija bude unapređena kao i da pređe granice Srbije i počne da živi pod novim, internacionalnim imenom „Bebbo“ u čak 11 zemalja i teritorija, na 19 jezičkih varijanti. Bebbo aplikacija je deo Programa podrške podsticajnom roditeljstvu kroz igru, koji sprovode UNICEF i Vlada Republike Srbije, uz podršku LEGO fondacije.

Aplikacija je besplatna i dostupna kako za korisnike Android tako i iOS uređaja, na srpskom i engleskom jeziku. 

PREUZMITE APLIKACIJU

google play 3 0 0

appstore badge 1

Kako aplikacija funkcioniše?

Oslanjajući se na istraživanja ranog razvoja, „Bebbo“ aplikacija nudi čitavu paletu saveta i korisnih funkcionalnosti koje vam mogu pomoći da donosite pravovremene odluke o tome kako najbolje da podržite razvoj svog deteta.   

Svakoga dana, uz „Bebbo“ aplikaciju možete pratiti napredovanje svog deteta, konsultovati stručne savete za podsticanje rasta i razvoja vaše bebe i malog deteta, za dojenje, ishranu, imunizaciju, igru, očuvanje zdravlja i dobrobiti. Možete pratiti kalendar vakcinacija i preventivnih pedijatrijskih i drugih pregleda i aktivirati podsetnike. 

Aplikacija vam nudi i predloge zajedničkih igara koje će vašem detetu pomoći da dosegne očekivane razvojne prekretnice za određeni uzrast i da odrasta kao zdravo i srećno dete. Ona vas i podseća na brigu o sebi i svojoj dobrobiti.